Топлоцентрала блог
IETM София 2024
Слушаме за IETM!
0:00
-16:37

Слушаме за IETM!

Веселин Димов на гости при нашите приятели от Следобедния блок на Дарик! Чуйте какво може да очаквате от пленараната среща на IETM в Топлоцентрала. Регистрирайте се сега!

IETM /Informal European Theatre Meetings/

Международна мрежа за изпълнителски изкуства, създадена през 1981 г. в Полвериджи, Италия. С годините набира скорост и се утвърждава, като най-голямата и добре работеща мрежа в Европа. През последните 10 години се отваря и за членове от цял свят, а към дадения момент в нея членуват над 500 организации, артисти и мениджъри от над 60 страни. Годишно тя организира минимум 3 срещи на живо (голяма-Пленарна среща с 500+ участници, средна- Фокус среща с 150-200 и Караван-среща с до 30 участници), лятна академия, менторство, staff exchange и др. През последните години се активира и така наречената инициатива Global Connectors, в която се подпомага след селекция идването на Пленарните срещи на близо 20 активни представители от Азия, Северна и Южна Америка, Близкия Изток, Африка и Австралия.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА НА ТОЗИ ЛИНК!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА IETM НА ТОЗИ ЛИНК

Благодарим, че четете блога на Топлоцентрала. Абонирайте се безплатно, за да получавате новини от съвременната сцена на България.

Share

0 Comments
Топлоцентрала блог
IETM София 2024
IETM е най-голямата международжа мрежа, която свързва независими артисти от целия свят в общност, която се бори за по-добър статут на артистите и Топлоцентрала ще е домакин на пленарната среща от 12-15 юни 2024 г.
Authors
Топлоцентрала